partner nieuws

Ginaf met hydrodrive voor Van der Wiel

bouwbreed 13

Met de inschakelbare HydroAxle+ vooras rijdt deze truck auto op de openbare weg met twee aangedreven assen. In het terrein kan de HydroDrive-as extra worden ingeschakeld, waardoor er gereden kan worden met drie aangedreven assen. De tweede, niet aangedreven vooras kan in dat geval gelift worden waardoor er een 6×6 ontstaat. Tractie is er dus […]

Ginaf met hydrodrive voor Van der Wiel

Met de inschakelbare HydroAxle+ vooras rijdt deze truck auto op de openbare weg met twee aangedreven assen. In het terrein kan de HydroDrive-as extra worden ingeschakeld, waardoor er gereden kan worden met drie aangedreven assen. De tweede, niet aangedreven vooras kan in dat geval gelift worden waardoor er een 6×6 ontstaat. Tractie is er dus als dat nodig is terwijl er op de openbare weg brandstof bespaard wordt. Bijkomend voordeel is het hogere laadvermogen door het lagere eigen gewicht ten opzichte van modellen met een conventioneel aangedreven vooras.

De cabine van de truck is voorzien van een overdruksysteem voor inzet op saneringslocaties. Verder is de Ginaf uitgerust met een containerafzetsysteem. Door de compacte bouw is de Ginaf verder uitstekend geschikt voor het vervoer van de dieplader-aanhangwagen voor het vervoer van wegenbouwmaterieel. De Ginaf heeft zelf een nuttig laadvermogen van 23 ton.

Reageer op dit artikel