partner nieuws

5 Tips voor de aanschaf van je bedrijfswagen

bouwbreed

Als je geld gaat investeren in een nieuwe bedrijfswagen, wil je natuurlijk wel dat je een goede investering doet. Door het grote aanbod van verschillende soorten bedrijfswagens en de vele zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een bedrijfsauto, kan het nog best lastig zijn om de juiste keuze te maken […]

5 Tips voor de aanschaf van je bedrijfswagen

Als je geld gaat investeren in een nieuwe bedrijfswagen, wil je natuurlijk wel dat je een goede investering doet. Door het grote aanbod van verschillende soorten bedrijfswagens en de vele zaken waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een bedrijfsauto, kan het nog best lastig zijn om de juiste keuze te maken bij het kopen van een nieuwe bedrijfswagen. Ben jij van plan om een nieuwe auto voor de zaak te kopen? Gebruik dan onderstaande tips van de experts van ikwilvanmijnautoaf.nl om de juiste aankoop te doen.

Tip 1: koop een tweedehands bedrijfsauto
Tweedehands bedrijfsauto’s zijn vele malen goedkoper dan nieuwe auto’s en zijn vaak nog van uitstekende kwaliteit. Weet je de kwalitatief hoogwaardige exemplaren uit het totaalaanbod te vissen, dan kun je een auto kopen die zo goed als nieuw is en veel goedkoper is dan een nieuwe wagen. 

Tip 2: koop jouw auto via het internet
Door jouw auto via het internet te kopen, kun je jouw perfecte bedrijfswagen uit een groot aanbod selecteren. Daar komt nog bij dat je niet naar de dealer hoeft te gaan om het aanbod te bekijken, maar dat je eenvoudig door foto’s kunt scrollen vanuit je luie stoel. 

Tip 3: lees de advertenties van auto’s goed door
Door de advertenties van bedrijfswagens goed door te lezen, krijg je een goed beeld van de auto’s. Kijk dus niet alleen naar de foto’s, maar lees ook de advertentietekst goed door.

Tip 4: stel de juiste vragen
Het is belangrijk om te weten wanneer de auto voor het laatst onderhouden is, wanneer de laatste keuring is geweest en of de auto recentelijk een nieuw onderdeel heeft gekregen. Stel deze vragen altijd, tenzij deze informatie al in de advertentietekst staat.

Tip 5: wees niet te snel tevreden
Neem niet te snel genoegen met een bedrijfswagen. Wil je een goede investering doen waar je vele jaren van kunt profiteren, dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar een kwalitatief hoogwaardig voertuig. Kun je even niets vinden? Wacht dan even tot het aanbod bedrijfsauto’s weer wat groter is en zoek nog een keer.

Reageer op dit artikel