Cobouw50 Download: De top 50 bouwbedrijven

Cobouw50 Download: De top 50 bouwbedrijven

De ranglijst van de vijftig grootste bouwbedrijven van 2019 is verschenen. Vorig jaar was BAM de grootste bouwer van het land? Hebben zij de koppositie vast weten te houden of worden ze van de troon gestoten? Vorig jaar behield slechts een op de drie bouwers hun positie in de Cobouw50. Wie zijn dit jaar de

De ranglijst van de vijftig grootste bouwbedrijven van 2019 is verschenen. Vorig jaar was BAM de grootste bouwer van het land? Hebben zij de koppositie vast weten te houden of worden ze van de troon gestoten? Vorig jaar behield slechts een op de drie bouwers hun positie in de Cobouw50. Wie zijn dit jaar de stijgers en dalers?

Klik hieronder om naar het downloadformulier te gaan en ontvang de volledige Cobouw50 ranglijst: de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland op een rij, met al hun relevante cijfers; van omzet tot solvabiliteit, van nettowinst tot liquiditeit. Gerangschikt op omzet.

Over de Cobouw50

Elk jaar publiceert Cobouw de ranglijst met vijftig grootste bouwbedrijven van Nederland. Welke bouwers staan erin en hoe doen zij het ten opzichte van elkaar? Alle ranglijsten, bedrijfsprofielen, interviews en analyses zijn nu gebundeld: