artikel

Supersnel schroeven

bouwbreed 143

Een veelzijdig schroefsysteem dat is ontworpen om zo productief mogelijk mee te werken, zo omschrijft Senco de zogenaamde DuraSpin.

Supersnel schroeven

In vergelijking met losse schroeven verhoogt dit apparaat van Senco de bevestigingssnelheid meer dan vier keer. De DuraSpin gebruikt bandschroeven die binnen een seconde geladen kunnen worden. Het neusstuk is zonder gereedschap te verstellen. Al met al leidt het tot snellere installaties, lagere kosten en een hogere rendabiliteit. Door de precieze diepte-instelling met vergrendeling kan de DuraSpin een schroef tot 5 centimeter onder het oppervlak van hardhout verzinken. De machine is te gebruiken voor het vastschroeven van composietdeken, cementplaat en werk met compacte materialen. Hij is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: op accu en op netstroom. De accu is goed voor maar liefst 1400 schroeven. De netstroomvariant is net iets krachtiger. De DuraSpin kun je laden met schroeven voor gipsplaat, metaal en hout.

Reageer op dit artikel