artikel

Draadloos stofzuigen

bouwbreed 112

Ideaal voor het op hoogte boren van gaten of meters schuren, deze nieuwe accustofzuiger van Makita. De stofzuiger is uitgerust met Auto-start Wireless System (AWS), voor een draadloze communicatie tussen accumachine en stofzuiger.

Draadloos stofzuigen

De DVC265, zo heet hij, is geschikt bij werken in kleine ruimtes. Geen haspel die in de weg ligt, geen snoeren waar je over kunt vallen, aldus Makita. De stofzuiger heeft een gewatteerde rugzakharnas met verstelbare schouder- en heupgordels. Ook is hij voorzien van een HEPA-filter, voor het opvangen van de allerfijnste stofdeeltjes. Ten opzichte van zijn voorganger zijn zowel de zuigkracht als het luchtvolume verbeterd. Inclusief twee accu’s weegt hij 4,5 kilo. Met de twee accu’s (BL1850B) kun je – op de normale stand – 75 minuten non-stop doorwerken.

 

 

Reageer op dit artikel