artikel

Flexibele zaag

bouwbreed 281

Kracht, precisie, capaciteit en vrijheid: dat biedt de DHS780, de nieuwste afkort- en verstekzaag van Dewalt, voorzien van twee 54V accu’s.

Flexibele zaag

Met een accu zaag je tot 244 balken van 90×45 millimeter, hebben tests uitgewezen. De zaagcapaciteit is tot 345 millimeter en exact gelijk aan een gesnoerde machine. De twee accu’s bieden in principe genoeg werktijd voor een gemiddelde werkdag, maar bij sommige klussen kan het prettig zijn om onbeperkt stroom te hebben. Wie dag na dag onafgebroken wil doorwerken, kan dat doen door de netstroomadapter aan te sluiten. De 230V netstroomadapter verandert de accumachine in een gesnoerde machine. Een adapter, DHS780T2A-QW, wordt meegeleverd. Dewalt heeft bovendien zaagbladen in het assortiment die op de DHS780 kunnen worden gezet: de Extreme Runbladen. ‘Extra scherp, dunnere tanden en een speciale coating zorgen voor minder weerstand in het materiaal’, aldus Dewalt.

Reageer op dit artikel