artikel

Werkbroek voor zwangere vrouwen

bouwbreed 141

Blåkläder, de Zweedse fabrikant van werkkleding voor onder meer de bouwwereld, is op zoek naar vrouwelijke ‘testpiloten’. Zwangere vrouwen, om precies te zijn.

Werkbroek voor zwangere vrouwen

Blåkläder heeft deze vrouwen namelijk nodig bij de verdere ontwikkeling van een zwangerschapbroek voor vrouwen in onder meer de bouwsector. Volgens Blåkläder kiezen veel vrouwen momenteel voor ‘middelmatige oplossingen, bij gebrek aan beter’. Zoals een elastische band over de knoop. ‘Of ze kopen een broek die drie maten te groot is, zodat de zwangere buik toch past, terwijl de broek verder als een tent over de billen en de dijen hangt’, stelt Blåkläder. De zwangerschapsbroek zal, om mee te beginnen, beschikbaar zijn in twee modellen: een High Vis werkbroek en een Service werkbroek. De broek is gemaakt van stretchstof, met dezelfde functies als de standaard broeken in het assortiment. De zwangerschapsbroek zal verkrijgbaar zijn in vijf maten, van XS tot en met XL. Bij elke maat is het mogelijk de broek te verlengen, door middel van een verlengbare zoom. Blåkläder gaat de broek het komende jaar testen. Het is de bedoeling dat het definitieve model zwangerschapsbroek begin 2020 verkrijgbaar is. Een ding is zeker: hij zal er modern uitzien en comfortabel zitten.

Reageer op dit artikel