artikel

Luchtdichte tape voor nieuwbouw en renovatie

bouwbreed 247

Een nieuwe, luchtdichte tape die vooral geschikt is bij toepassingen in energiezuinige bouw en renovatie: dat is de Zwaluw Luchtdicht Tape van Den Braven Sealants.

Luchtdichte tape voor nieuwbouw en renovatie

Met deze milieuvriendelijke tape maak je naden tussen bouwdelen voortaan in een handomdraai luchtdicht. Volgens de producent heeft deze tape extreem hoge kleefkracht: daardoor kan het – in tegenstelling tot bestaande tapes – zonder primer worden toegebracht. Dit product is ontwikkeld omdat luchtdicht bouwen steeds belangrijker wordt in de energiezuinige bouw (nieuwbouw en renovatie).

De tape – gecertificeerd voor lucht- en waterdichtheid en dampdoorlatendheid – is verkrijgbaar is vijf verschillende breedtes: van 75 tot 250 millimeter. Het product is toepasbaar voor verbindingen tussen gevel elementen en draagconstructies. De dampdoorlatendheid zorgt ervoor dat geen schimmelvorming in de constructie plaatsvindt.

www.denbraven.com/nl-nl

Reageer op dit artikel