artikel

Liever geen winterstop

bouwbreed 291

Gaat voetbal op de bouw lijken? Dit seizoen is er in de voetbalcompetitie voor het eerst sprake van een flexibele winterstop. Om precies te zijn in de periode van 27 januari tot 4 maart. In de bouw weten we niet beter: sinds jaar en dag is er geen vaste winterstop.

Liever geen winterstop

Het ene jaar begint het weerverlet al in november en het andere jaar pas in februari. Soms is er sprake van een paar korte ‘winterstops’ en een andere keer van één langere periode.

Langer doorwerken
Feit is, dat de werkgever in de herfst al de nodige voorzorgsmaatregelen moet nemen om ’s winters zolang mogelijk te kunnen doorwerken.

Voor de werknemer is weerverlet wellicht een fijne dag schaatsen of een partijtje voetballen in de zaal, maar dat is het korte-termijn plezier. De opdrachtgever heeft er belang bij als de werkzaamheden zo snel mogelijk worden afgerond. En een tevreden klant komt terug. Dus ook de werknemer heeft baat bij een zo kort mogelijk weerverlet of voldoende vervangende binnenklussen !

PBM van Kelfort
Kelfort producten zijn bij uitstek geschikt om u de winter door te helpen. De medewerkers in de bouw hijsen wij eerst in een warme, maar ademende thermoset. Voor regenachtig weer hebben wij een regenbroek en -jas beschikbaar. De handen worden beschermd en wat warmer gehouden met de Kel-Grip werkhandschoenen. Al deze artikelen (en meer!) kunt u terugvinden in het pakket PBM (Persoonlijke BeschermingsMiddelen) van Kelfort.

Warm en vorstvrij
Om werknemers warm én materialen vorstvrij te houden, hebben wij diverse typen bouwkachels in het programma. Hierdoor kunt u ook (langer) doorwerken met de Kelfort kitten, purschuimen, verven en lijmen. Natuurlijk beschikken wij ook over Kelfort bouwlampen, al dan niet voorzien van accu, en zo nodig kabelhaspels en verlengkabels die tegen een stootje en vocht kunnen. Voor al deze producten, ook voor afdekmaterialen zoals dekkleden en vele andere artikelen, kunt u ’s winters en ’s zomers bij Kelfort terecht. Het Kelfort assortiment bestaat uit ruim 5.500 artikelen, dus grote kans dat het door gezochte artikel verkrijgbaar is. En dit alles met een A-kwaliteit en goede prijs.

20 jaar
In 2018 is Kelfort alweer 20 jaar een sterk eigen merk binnen de bouw- en technieksector. U zult daarom ongetwijfeld het Kelfort rood volgend jaar nog vaker zien opduiken in vaktijdschriften, op social media en bij de verkooppunten. Kies nu voor kwaliteit en acties, dus kies Kelfort!

www.kelfort.nl

 

Foto's

Reageer op dit artikel