artikel

Nieuwe Van der Valk in Apeldoorn

bouwbreed

Op een oppervlak van 20.000 vierkante meter laat hotelketen Van der Valk een nieuw hotel realiseren in Apeldoorn. Aannemer Dura vermeer is tot zeker mei volgend jaar nog druk met de bouw van het hotel dat 150 kamers zal omvatten. Ook krijgt het een congresruimte van 1200 vierkante meter.

Het hotel ligt in het gebied Barnewinkel, tussen het terrein van instelling Zonnehoeve/Schuylenburg, waar de gemeente Apeldoorn een woongebied ontwikkelt, en de A50. Barnewinkel kent juist niet-woongerelateerde ontwikkelingen met onder andere een multifunctioneel complex en een kantoorgebouw. En dus dit Van der Valk Hotel. Links en rechts van de entree in het midden van het gebouw, strekken de ruimtes zich aan beide zijden uit. De dominerende kleuren van de gevel zijn grijs en wit.

Reageer op dit artikel