BouwBeurs 2023: samen bouwen aan de toekomst

BouwBeurs 2023: samen bouwen aan de toekomst
In het BouwBeurs Nieuws Café, powered by Aannemer, worden interviews gehouden met ondernemers, fabrikanten en captains of industry.

De vloer van Jaarbeurs verandert van 6 tot en met 10 februari in de spannendste bouwplaats van Nederland. Vijf dagen lang komen bouwprofessionals naar BouwBeurs 2023 om te zien en te beleven wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven.

Tijdens BouwBeurs tonen honderden exposanten en partners de modernste technieken, nieuwste materialen en slimme toepassingen, want de digitale en circulaire transformatie in de bouw gaat sneller dan ooit. Het bewijs dat duurzaam samenwerken in de keten extra belangrijk wordt: experts hebben experts nodig om succesvol te bouwen aan de toekomst.

Gratis registreren

Ga naar bouwbeurslive.nl en registreer je gratis met code RegistreerBB23. Zo heb je direct gratis toegang tot de beurs en hoef je niet te wachten bij de registratiebalie.

Exposanten

Tijdens BouwBeurs 2023 bezoek je honderden bedrijven en organisaties die jouw bijpraten over hun nieuwe innovaties. Zes hallen van Jaarbeurs zijn ingedeeld in verschillende segmenten, paviljoens en pleinen met elk een eigen bouwspecialisme waar de exposanten op aansluiten. Bekijk de hele exposantenlijst op BouwBeurslive.nl.

Kennissessies

Wil je meer weten over innovatieve bouwtechnieken? Of bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen? Neem dan deel aan tientallen kennissessies tijdens BouwBeurs 2023. In de theaters staan de thema’s duurzaamheid, digitalisering en industrialisering centraal.

Circulair bouwen

In hal 9 vind je het Cirkel Theater waar verschillende sprekers vertellen over circulair bouwen en ontwerpen. Volg verschillende sessies, zoals Duurzaam renoveren, een Spoedcursus HoutBouw en Projectmatig verduurzamen. In het Tech Forum staan digitalisering, techniek en industrialisering centraal. Vakspecialisten en experts praten je bij over de meest duurzame en innovatieve systemen en technieken. Maak je werk zo efficiënt en slim mogelijk. Zo bouwen we samen aan de toekomst!

Nieuws Café

In het BouwBeurs Nieuws Café, powered by Aannemer, worden alle dagen interviews gehouden met ondernemers, fabrikanten en captains of industry. Ze vertellen over actuele onderwerpen binnen de bouwsector. Gastheer in het Nieuwscafé is Frans Reichardt. Bezoek het Nieuws Café en praat mee over belangrijke thema’s binnen de bouw. Bekijk het volledige activiteitenprogramma op BouwBeurslive.nl.

Natuurinclusief bouwen

In Nederland wordt veel gebouwd, waaronder hoge kantorenpanden en appartementencomplexen midden in grote steden. Door de vele bouw is het belangrijk om de balans met natuur goed te behouden. Nieuw op BouwBeurs 2023 is daarom het Natuurinclusief bouwen paviljoen. Natuurinclusief bouwen is een duurzame manier van bouwen waarbij lokale biodiversiteit en natuurwaarden centraal staan. Bezoek het paviljoen in hal 11 en laat je inspireren.

Natuurinclusief bouwen
BouwBeurs 2023 heeft ook aandacht voor natuurinclusief bouwen.

Laatste innovaties

Circulariteit, digitalisering en industrialisering staan centraal tijdens de beurs. In iedere hal zijn exposanten aanwezig die de laatste bouw- en ontwerpinnovaties tonen. Zo werk je nog slimmer en efficiënter. Een bezoek aan de beurs verbreedt je kennis en je bereidt je voor op de toekomst.

Verschillende routes

Om ervoor te zorgen dat je geen informatie mist over belangrijke onderwerpen, zijn er verschillende routes op de beurs uitgestippeld. Op de duurzaamheidsroute staan exposanten die zich actief bezighouden met het verduurzamen van de markt. Op de innovatieroute ontmoet je bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe technieken en producten voor de toekomst.

Nieuw: BouwBeurs app

Ga goed voorbereid naar BouwBeurs 2023 met de BouwBeurs app! In de app zie je een overzicht van alle exposanten die op de beurs staan en het volledige activiteitenprogramma. Zo stippel je gehele route uit via de interactieve plattegrond en kom je snel in contact met specialisten uit jouw vakgebied.

Download hier de BouwBeurs-app

Dit artikel is gesponsord door de Jaarbeurs.