Succesvolle samenwerkingen in Noordoost-Nederland resulteren in DPI-vestiging Zwolle

Succesvolle samenwerkingen in Noordoost-Nederland resulteren in DPI-vestiging Zwolle

Succesvol tenderen, een tevreden omgeving, een aantoonbaar en beheersbaar project en een goed onderhouden areaal. Volgens DPI regiomanager Arjen Krist begint het bij kennis over je klant, kennis van de opdrachtgevers en kennis van de ontwikkelingen van het gebied. Om die kennis en vooral ook de binding in de Noordelijke- en Oostelijke provincies nog verder te vergroten openen we nu een vestiging in Zwolle. DPI Consultancy ondersteunt bouwend Nederland al sinds 2009 op landelijk niveau op gebied van tender-, proces-, omgeving- en assetmanagement.

"Onze klanten in die provincies bestaan op dit moment voornamelijk uit aannemers. Meerdere van onze klanten hebben ons gevraagd om adviseurs te leveren met kennis over- en binding met de cultuur van de regio. We spreken het dialect van onze klanten en hebben het gebied inmiddels goed in beeld. Met medewerkers uit de regio zijn we altijd dichtbij en versterken we de relatie met onze klant. Daarnaast willen we natuurlijk de bekendheid met de opdrachtgevers in het gebied vergroten. Daarbij kijken we uit naar de ondersteuning die wij als DPI kunnen gaan leveren bij de herstructureringsopgave vanwege de aardbevingsproblematiek, de energie transitie, Tennet energienetwerk dat in het Noorden aan wal komt en het Hoogwaterbeschermingsprogramma."

Activiteiten bewust uitbreiden

"Tot aan 2015 waren we vooral heel actief in het westelijke gedeelte van ons land. De laatste vier jaar hebben we onze activiteiten bewust uitgebreid. Met de DPI Zwolle vestiging willen we onze bekendheid en ons marktaandeel vergroten aan deze kant van het land. Bovendien willen we nieuwe medewerkers binden vanuit de technische onderwijsinstellingen in Groningen, Zwolle en Enschede om met DPI te groeien. Zwolle ligt voor ons strategisch in de regio, is economisch sterk en heeft een representatieve uitstraling als stad. We hebben met geheel DPI inmiddels ook al gesproken over een potentiële vestiging in bijvoorbeeld Eindhoven. Ook in dit gedeelte van het land krijgen we steeds vaker de vraag om de kennis en binding met de regio verder te verstevigen. Op 27 september openen we de locatie officieel op de Assendorperdijk 1 te Zwolle."


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met DPI.