bouwbericht

Luxe villa’s langs de Hollandsche IJssel in Haastrecht

woningbouw 847

Luxe villa’s langs de Hollandsche IJssel in Haastrecht

Op de locatie van een voormalige kleifabriek langs de Hollandsche IJssel in Haastrecht verrijst momenteel het project IJsselrijck. Dit project aan de Provincialeweg West (N228) bestaat uit tien kavels met oppervlaktes variërend tussen de 517 en 880 vierkante meter.

Wonen

Bouwen 10 woningen op vrije kavels aan de Provincialeweg West / Hollandse IJssel. Project 'IJsselrijck'. Installateurs bekend bij de aannemer.

HAASTRECHT | Opgeleverd | € 1.000.000 - € 2.000.000

Burgland Real Estate uit Stolwijk is ontwikkelaar van IJsselrijck. De ontwikkelaar heeft de locatie in 2015 in handen gekregen, aldus IJsbrand Alberts van Burgland Real Estate “De verkoop loopt gelukkig goed: acht van de tien kavels zijn intussen verkocht.’’ De meeste kopers komen uit de buurt, aldus Alberts. Het gaat om jonge gezinnen, maar ook echtparen waarvan de kinderen het huis reeds hebben verlaten.

Droomhuis op bijzondere plek langs de IJssel

De uitgifte van bouw- en woonrijpe kavels geven de kopers volgens Alberts de mogelijkheid om daadwerkelijk hun droomhuis te realiseren op een bijzondere plek langs de IJssel. De kopers hebben in principe twee keuzes. Optie een: een kavel kopen en zelf de villa realiseren. Optie twee: een kavel kopen en de villa volgens basisontwerp laten bouwen. GBS Architecten heeft voor dit project een aantal villa’s onder architectuur ontworpen. Het gaat om villa’s in de stijl van de jaren dertig, maar ook villa’s met moderne signatuur. Buitenhuis Villabouw is eveneens bij dit project betrokken.

Wie de regie liefst volledig in handen wil hebben, kan ook zelf aan de slag met een eigen gekozen architect en aannemer. In het zogenaamde kavelpaspoort staan de spelregels op het gebied van uitvoering en afmetingen van de te bouwen woning.

Mede-eigenaar van Park IJsselrijck

Tussen de kavels en Hollandsche IJssel is een landtong gecreëerd. Hierdoor is een soort ‘binnenhaven’ ontstaan. Hier komen steigers van de villa’s aan te liggen. Bovendien worden de eigenaren van de kavels mede-eigenaar van Park IJsselrijck, waarbij iedereen gedeelde verantwoordelijkheid draagt voor het omringende gebied. Alberts verwacht dat de laatste twee kavels binnenkort worden verkocht.


Plaats: Haastrecht
Opdrachtgever: Burgland Real Estate
Ramingsgroep: 1.5 miljoen euro


Bekijk dit project op de site van Cobouw Bouwberichten.nl voor meer informatie. Met Cobouw Bouwberichten bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen, zit u eerder en beter voorbereid aan tafel en realiseert u meer omzet door een vollere orderportefeuille.

Reageer op dit artikel