Dura Vermeer

Dura Vermeer schrijft al meer dan 160 jaar geschiedenis. Het bouwbedrijf combineert de warmte van een familiebedrijf met een ondernemende mentaliteit op het gebied van woning-, utiliteitsbouw, infrastructuur en engineering. Daarbij is Dura Vermeer actief in een wereld waarbij vragen complexer worden, opdrachten uitdagender en technologieën geavanceerder.

Om geschiedenis te kunnen blijven schrijven, is innoveren een voorwaarde. Als één van de grotere bouwbedrijven van Nederland wil Dura Vermeer daarin het voortouw nemen. Enthousiast wordt het bedrijf van goede (financiële) resultaten, tevreden klanten, nieuwe contractvormen, digitalisering, veiligheid, duurzaamheid en innovatie.

“Om die reden willen we in zee met de allerbeste mensen. Mensen zoals jij. Die willen uitblinken bij een echte vernieuwer. Die de wil hebben om samen te werken. Om mee te denken. Om net dat stapje extra te zetten en verwachtingen te overtreffen. Ook dat zie je terug als je bij ons aan de slag gaat. Kortom, dat we met de beste mensen bij een bijzonder bedrijf werken dat weten we wel, maar wat kan jij?”

Foto’s: Dura Vermeer/Jorrit Lousberg