Van Berlo bestaat 40 jaar - tijd voor een feestje!

Van Berlo bestaat 40 jaar - tijd voor een feestje!

Van Berlo bestaat 40 jaar. Op vrijdag 6 september heffen we het glas op dit jubileum en dat doen we samen met genodigden die de afgelopen 40 jaar een bijdrage geleverd hebben aan onze organisatie.

Al 40 jaar actief als specialist in bedrijfsvloeren; het is niet zo vanzelfsprekend dat je als bouwbedrijf je veertigste verjaardag mag vieren. In de turbulente tijden zijn er helaas veel bedrijven afgevallen. Daarom is het tijd voor een feestje, een moment om even stil te staan bij de prestatie die we de afgelopen 40 jaar hebben neergezet. We nodigen iedereen die een bijdrage heeft geleverd van harte uit om met ons het glas te heffen op vrijdag 6 september aanstaande vanaf 16.00 uur. Inschrijvingen zijn mogelijk via www.40jaarvanberlo.com. We heten je van harte welkom!

Uitgegroeid tot co-maker

In die 40 jaar zijn we gegroeid naar marktleider in de Benelux voor wat betreft de bedrijfsvloeren. Maar ondertussen maken we veel meer dan alleen bedrijfsvloeren; we ontzorgen onze opdrachtgevers van weiland tot ankerbout.
We realiseren jaarlijks meer dan 2.000.000 vierkante meter betonvloeren. Daarnaast zetten we ons in op het gebied van funderingen en funderingspalen en nemen op die manier de gehele betonnen onderconstructie voor onze rekening. Voor opdrachtgevers betekent dit een ontlasting qua coördinatie en planning met een snellere en goedkopere realisatie tot gevolg.
Daarnaast onderscheiden we ons met ons interne Engineeringsbureau op gebied van tekeningen en berekeningen van onze producten. Het resultaat is dat we samen naar de beste oplossing toewerken waardoor de vloer minder dik hoeft te zijn dan gevraagd. Dat bespaart veel geld.

Doorgaan

Het vieren van een jubileum is natuurlijk ook hét moment om vooruit te kijken. We willen namelijk nog zeker 40 jaar doorgroeien en hebben volop plannen om Van Berlo verder te ontwikkelen. Zo zijn we onlangs begonnen met het opzetten van een intern leerbedrijf om onze vakmensen op te leiden en te blijven investeren in onze vaste medewerkers. Daarnaast doet onze eigen betontechnoloog zelf onderzoek naar beton in ons betonlaboratorium. Denk hierbij aan optimalisatie van betonmengsels onder allerlei (weers-)omstandigheden en natuurlijk het onderzoek naar krimpvrij beton.
De ontwikkeling in de bouw staat niet stil en willen we voorop blijven lopen met de engineering van onze producten zodat we altijd voor een scherp aanbod kunnen zorgen.

Dank

Nog meer dan voldoende uitdagingen in het vooruitzicht. Maar nu is het eerst tijd voor ons feestje en natuurlijk een groot dankwoord aan iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan Van Berlo.

Namens de directie van Van Berlo; heel hartelijk dank!