partner nieuws

Alklima-events tijdens de Dutch Green Building Week

bouwbreed 579

Alklima-events tijdens de Dutch Green Building Week

Alklima is exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Het bedrijf voorziet in een compleet leveringsprogramma en levert daarnaast installatie- en montagematerialen. Nu het boek van fossiele brandstoffen definitief dicht is, en hernieuwbare energie geen alternatief maar de overtuigende maatstaf is, bouwt Alklima B.V./Mitsubishi Electric door heel Nederland aan een All-electric leefomgeving. Zowel in renovatie als in nieuwbouw.

Bent u benieuwd naar de duurzame oplossingen die al zijn gevonden? Kom dan kijken en luisteren op een van onze events tijden de Dutch Green Building Week van 25 tot en met 29 september 2017.

Verwarming en koeling tegelijk

Gedurende de Dutch Green BuildingWeek staat bij Alklima elke dag een event op de planning. Zo vindt het eerste plaats in het Main Port Hotel in Rotterdam. Dit is een van de meest duurzaam ontworpen hotels in het nieuwe luxe, designsegment. Het gebouw is bijvoorbeeld uitgerust met het enige warmteterugwinningssysteem ter wereld waarmee verwarming en koeling tegelijk kan plaatsvinden.

Toestellen onzichtbaar houden

Een heel ander type project is te ervaren op een van de andere event-dagen: de renovatie van Rijksmonument Kasteel De Keverberg. Hier is een installatie ontworpen waarmee op een duurzaam en tegen een lage kostprijs een comfortabel en gezond binnenklimaat wordt gecreëerd.  Daarbij zijn conform de eis de binnen- en buitentoestellen onzichtbaar gehouden voor de bezoeker.

Duurzame hotelovernachting

Uiteraard kunt u na alle presentaties netwerken en van gedachten wisselen onder genot van een drankje en een buffet. We verloten ook een overnachting onder de aanwezigen.

Voor meer informatie over het programma verwijzen wij u graag door naar de website van de DGBW.

Bestaande omgeving verduurzamen

De Dutch Green Building Council is de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Hun missie: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De succesvolle Dutch Green Building Week vindt jaarlijks plaats. Hier treffen organisaties elkaar en hebben zij de mogelijkheid elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Het thema van deze editie is meters maken voor klimaat. De week staat volledig in het teken van het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving.

 

Schrijf u nu in voor een van onze event-dagen en maak kans op een duurzame hotelovernachting >>

 

Reageer op dit artikel