partner nieuws

Een hordeur, de oplossing tegen insecten

bouwbreed 139

Daarmee kunt u uw huis lekker doorluchten, zonder dat er ongewenste vliegende of kruipende beestjes naar binnen komen. Voor een praktische, maar ook stijlvolle afsluiting van uw deuropening kiest u voor een plissé hordeur. Wat is een plissé hordeur? Horren voor in de deur zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor deuren […]

Een hordeur, de oplossing tegen insecten

Daarmee kunt u uw huis lekker doorluchten, zonder dat er ongewenste vliegende of kruipende beestjes naar binnen komen. Voor een praktische, maar ook stijlvolle afsluiting van uw deuropening kiest u voor een plissé hordeur.

Wat is een plissé hordeur?

Horren voor in de deur zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een vast hor of voor horren die bestaan uit lamellen. Een plissé hordeur is veel eleganter. Deze gebruikt een vouwsysteem, dat als een harmonica open kan worden gedaan en weer gesloten. Een plissé hordeur bestaat uit een frame, waar gaas op gespannen is. Dit frame wordt over een geleider heen en weer getrokken, waardoor u de hor open en dicht kan doen.

Wat zijn de voordelen?

Het frame en de geleider van een plissé hordeur zijn heel dun, waardoor dit type hor voor in de deur er elegant uitziet. Tevens zorgt deze constructie ervoor dat het gebruik veel praktischer is dan bij bijvoorbeeld een vaste hordeur. Een ander voordeel is dat dit type hordeur gemakkelijk aan te brengen en weer te demonteren is, zodat deze u in de wintermaanden snel weg kunt halen. Plissé hordeuren slaan niet dicht en doordat ze geen gebruik maken van een veer, kunnen ze ook op iedere positie open worden gezet. Ook bent u er met een hordeur zeker van dat insecten effectief uit uw woning worden gehouden. Bij Creon Kozijnen kunt u uw hordeur bovendien perfect op maat laten maken.

Hordeuren die perfect passen

Om echt effectief te zijn tegen insecten, moet de maatvoering van uw hordeur precies aansluiten bij die van uw deuropening. Met de maatwerk hordeuren van Creon Kozijnen weet u zeker dat er geen ongewenst bezoek meer via de deuropening van uw woning binnen komt. U kunt bij Creon Kozijnen bovendien kiezen voor verschillende opties om uw hordeur af te stemmen op uw interieur. Zo kunt u kiezen voor een hordeur met montage in het kozijn (in de dag) of op het kozijn (op de dag), en een groot aantal kleuren voor zowel het frame als het gaas. Bovendien zijn de plissé hordeuren van Creon Kozijnen van hoge kwaliteit.

Reageer op dit artikel