partner nieuws

Plisségordijnen, stijlvol en trendy

bouwbreed 1632

Wat is een plissegordijn? Een plissegordijn schuift gemakkelijk op elkaar doordat de stof gevouwen is. U kunt het vergelijken met een harmonica.

Door de vouwtjes schuift u het gordijn moeiteloos open en dicht. De vouwtjes stapelen zich dan heel eenvoudig op en van elkaar. Zo kunt u zelf bepalen waar u wel of geen inkijk wenst en waar u veel of weinig zonlicht wilt hebben.

U heeft de keuze uit 3 typen plisségordijnen. Te weten:

  • Transparant
  • Semi verduisterend
  • Verduisterend

Als u kiest voor plisségordijnen heeft u ook de keuze uit de mate van inkijk. Als u de gordijnen de gehele dacht dicht wilt houden kunt u het best kiezen uit de transparante versie. Maar voor de slaapkamer heeft u uiteraard liever een verduisterende raamdecoratie. De stof is hierbij voorzien van een verduisterende laag waardoor er geen licht door de stof heen kan komen.

Verschillende uitvoeringen

Bij Creon vindt u de plisségordijnen in een tweetal verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een standaard plissé en een zogeheten Top down – Bottom up plisse. Bij de standaarduitvoering kunt u het gordijn alleen van boven naar beneden openmaken, de tweede variant maakt het mogelijk om een gordijn ook omgekeerd open te maken. Er is ook nog een speciale uitvoering als u een koepelraam wil bekleden. Deze plisségordijnen voor lichtkoepels, ook wel de koepelplisse genoemd, trekt u met behulp van een handige greep eenvoudig open en dicht. Voor advies over deze verschillende vormen van plisségordijnen bent u bij Creon altijd aan het juiste adres.

Plisségordijnen op maat

Bij plisségordijnen, maar eigenlijk bij elke soort gordijnen, is het belangrijk dat u de juiste maat krijgt. Vandaar ook dat er op onlinerolgordijnen.nl een handige meethulp te vinden is waarmee u snel de juiste maat kunt vinden. U krijgt daarnaast bij elke bestelling een eenvoudige, complete handleiding geleverd voor de installatie van uw gordijnen. Allemaal redenen om in uw zoektocht naar plisségordijnen een bezoekje te brengen aan de website van Creon Raamdecoratie.

Reageer op dit artikel