partner nieuws

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

bouwbreed 670

De natuurlijke sfeermaker Jaloezieën van hout zijn prachtige sfeermakers in huis. Door het gebruik van de natuurlijke materialen, past dit type raamdecoratie perfect in een landelijk of rustiek interieur. Maar houten jaloezieen staan ook fantastisch in woningen met een klassieke, moderne of zelfs industriële inrichting. Door de uitgebreide keuze aan kleuren en motieven, zoals donkerbruine […]

Houten jaloezieën van hoge kwaliteit

De natuurlijke sfeermaker
Jaloezieën van hout zijn prachtige sfeermakers in huis. Door het gebruik van de natuurlijke materialen, past dit type raamdecoratie perfect in een landelijk of rustiek interieur. Maar houten jaloezieen staan ook fantastisch in woningen met een klassieke, moderne of zelfs industriële inrichting. Door de uitgebreide keuze aan kleuren en motieven, zoals donkerbruine american walnut, zwartgrijs ebony of lichtgekleurd grenen, vindt u bij Online Rolgordijnen altijd een houten jaloezie die perfect past in uw woning.

En bijzonder duurzaam
De houten jaloezieën van Online Rolgordijnen zijn gemaakt van hoogwaardig basswood en abachi hout. Al het hout dat verwerkt wordt in de jaloezieen van Online Rolgordijnen is FSC-gecertificeerd en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Door het gebruik van hoogwaardige houtsoorten en een uitstekende afwerking, zult u jarenlang plezier hebben van uw houten jaloezieën. U krijgt op uw aankoop dan ook tot drie jaar fabrieksgarantie.

Volledig op maat gemaakt
Voorkom dat u zelf nog moet gaan zagen en laat uw houten jaloezieen bij Online Rolgordijnen precies op maat maken. Dat is heel simpel. Kies de gewenste breedte (van 33 centimeter tot ruim drie meter), hoogte (van 20 centimeter tot drie meter) en de lamelmaat die uw wilt hebben (50 of 65 millimeter breed). En uw bestelling wordt exact op maat gemaakt en in twee tot drie weken gratis bij u thuis afgeleverd.

En zeer voordelig
Doordat alle houten jaloezieen van Online Rolgordijnen rechtstreeks vanuit de fabriek naar u worden verzonden, liggen de prijzen veel lager dan bij interieurwinkels, speciaalzaken en bouwmarkten. Door direct online te bestellen kunt u tot wel 50% op de prijs van uw houten jaloezieen besparen.

Bij Online Rolgordijnen kiest u dus voor voordelige maatwerk houten jaloezieen van uitstekende kwaliteit, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal varianten.

Reageer op dit artikel