partner nieuws

De meerwaarde van een aanbouw aan je huis

bouwbreed 239

De ideale oplossing voor ruimtebehoefte Als je een aantal jaren geleden een woning hebt gekocht, dan wil je niet direct weg als je het naar je zin hebt en met plezier in je huis woont. Het is niet altijd even eenvoudig om een nieuwe woning te vinden op een geschikte locatie die aan je wooneisen […]

De meerwaarde van een aanbouw aan je huis

De ideale oplossing voor ruimtebehoefte
Als je een aantal jaren geleden een woning hebt gekocht, dan wil je niet direct weg als je het naar je zin hebt en met plezier in je huis woont. Het is niet altijd even eenvoudig om een nieuwe woning te vinden op een geschikte locatie die aan je wooneisen voldoet. Daarom kan het ook een meerwaarde zijn om een aanbouw te creëren die voorziet in jouw ruimtebehoefte. Je hoeft er niet voor te verhuizen, maar je bent wel verzekerd van meer woon- en leefruimte.

Perfect voor mensen die thuis werken
Ben je recent gestart als ZZP’er en wil je graag een kantoor aan huis? Een aanbouw kun je zó bouwen en inrichten dat je hier prima je eigen zaak kunt starten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een administratiekantoor of schoonheidssalon. Uiteraard dien je bij het ontwerpen en bouwen wel rekening te houden met de wensen voor je onderneming. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping of wanden van glas.

Een aanbouw vermeerdert de waarde van je woning
Een aanbouw aan huis vermeerdert de waarde van je woning. Wist je de waarde van een huis vaak hoger is dan de verbouwingskosten die een aanbouw met zich meebrengt? In bijna alle gevallen is een aanbouw aan je huis een prima investering in je huis. Het is vaak stukken goedkoper om te verbouwen dan om een gehele verhuizing op touw te zetten. Dat is wellicht over 10 jaar pas van toepassing!

Overtuigd en wil je een aanbouw aan je huis? Kies voor een expert, zoals Tuinmaximaal.be, en laat vooraf een offerte maken zodat je niet met onverwachte kosten te maken krijgt.

Reageer op dit artikel