partner nieuws

Aluminium jaloezieen, van stoer tot elegant

bouwbreed 690

De uitstraling van aluminium jaloezieen wordt grotendeels bepaald door de breedte van de lamel. Als je op zoek bent naar een subtiele stijl dan creëer je die met een smalle lamel, terwijl een brede lamel een stoere uitstraling heeft. Bovendien heb je de keuze uit een enorm kleurenpalet. Van zachte tinten wit, crème en beige […]

De uitstraling van aluminium jaloezieen wordt grotendeels bepaald door de breedte van de lamel. Als je op zoek bent naar een subtiele stijl dan creëer je die met een smalle lamel, terwijl een brede lamel een stoere uitstraling heeft. Bovendien heb je de keuze uit een enorm kleurenpalet. Van zachte tinten wit, crème en beige tot meer stevigere kleuren zoals mokka, betongrijs en zwart. Op de website van Online Rolgordijnen vindt u een enorme keuze aan verschillende aluminium jaloezieën van de hoogste kwaliteit, in veel verschillende kleuren en maatvoeringen. Bovendien worden alle bestelde jaloezieën precies op maat gemaakt, en krijgt u standaard drie jaar fabrieksgarantie.

De hoogste kwaliteit
Bij Online Rolgordijnen vindt u uitsluitend aluminium jaloezieën van de hoogste kwaliteit. Door een hoogwaardige afwerking en een lameldikte van maar liefst 0,21 millimeter, kunnen ze kunnen uitstekend tegen een stootje. Om deze duurzaamheid te onderstrepen, krijgt u bij Online Rolgordijnen standaard drie jaar garantie op uw aankoop.

Voordelige geprijsd
Online Rolgordijnen heeft geen fysieke winkel maar levert op bestelling rechtstreeks vanuit de fabriek. Dat betekent dat u geen kosten krijgt doorberekend voor de tussenhandel, voor de opslag in grote magazijnen, of voor dure winkelmeters. En dat verschil ziet u direct terug in de prijzen van de aluminium jaloezieen van Online Rolgordijnen. Want die behoren tot de goedkoopste op internet, en liggen tot wel 50% lager dan in bijvoorbeeld bouwmarkten of speciaalzaken.

En maatwerk
Uw aluminium jaloezieën worden bij Online Rolgordijnen precies op maat gemaakt. Dat betekent een perfect passende afdekking van uw ramen, en het voorkomt dat u zelf uw lamellen nog moet gaan inkorten met een kniptang. Bij Online Rolgordijnen kunt u uw jaloezieen zowel in de hoogte als in de breedte op maat laten maken.

Snelle en zonder kosten bij u thuis geleverd
Uw maatwerk aluminium jaloezieen worden vrijwel altijd binnen vijf tot acht werkdagen bij u thuis afgeleverd. U betaalt bovendien geen verzendkosten.

Reageer op dit artikel