partner nieuws

Een hordeur tegen ongedierte

bouwbreed 1700

Wat zijn plissé hordeuren? Plissé hordeuren hebben net een beetje meer extra dan gewone hordeuren. Het gaas bij deze roldeur vouwt zich tijdens het bedienen automatisch op. Dat ziet er niet alleen veel stijlvoller uit maar verlengt ook de levensduur. Het strakke design vindt zijn oorsprong in Japan. Bij Creon wordt de plissé hordeur exact […]

Een hordeur tegen ongedierte

Wat zijn plissé hordeuren?
Plissé hordeuren hebben net een beetje meer extra dan gewone hordeuren. Het gaas bij deze roldeur vouwt zich tijdens het bedienen automatisch op. Dat ziet er niet alleen veel stijlvoller uit maar verlengt ook de levensduur. Het strakke design vindt zijn oorsprong in Japan. Bij Creon wordt de plissé hordeur exact op maat gemaakt en bovendien heeft u ook nog de keuze uit verschillende kleuren.

Goede kwaliteit
De hordeuren van Creon zijn van zeer goede kwaliteit maar wel tegen een scherpe prijs. Deze hordeur is windvast waardoor hij nooit zo maar dichtklapt. De hordeur kan bovendien zowel in het kozijn als op het kozijn gemonteerd worden.

Hordeuren op maat
Als u een nieuwe hordeur koopt, dan wilt u natuurlijk een exemplaar op maat. Daarmee is een hordeur altijd naar uw eigen wensen samen te stellen. Heeft u daarin een advies nodig? U kunt vrijblijvend contact opnemen met de experts van Creon. Of u nu een tuin of terras heeft, de hordeuren van Creon zijn een slimme investering waar u al snel de voordelen van ervaart. De deuren kunnen eenvoudig zelf worden gemonteerd aan een kozijn of op muur.

Plissé hordeuren bestellen bij Creon
Wilt u graag nieuwe hordeuren in huis en wilt u deze op maat bestellen? Kies dan voor de hordeuren van Creon Kozijnen. U profiteert altijd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor elke type deur heeft Creon de juiste oplossing. De hordeuren worden snel geleverd of u kunt ze komen ophalen in Sliedrecht, net wat u verkiest.

Reageer op dit artikel