partner nieuws

Hor

bouwbreed 1698

Inzethorren Een inzethor is de ideale oplossing voor kunststof kozijnen. Dankzij het handige klemsysteem kunt u dit type hor op ieder gewenst moment monteren of verwijderen, bijna net zo snel als uw raam open en dicht gaat. Er zijn diverse kleuropties, en net als alle andere horren van Creon wordt iedere hor op maat gemaakt […]

Hor

Inzethorren

Een inzethor is de ideale oplossing voor kunststof kozijnen. Dankzij het handige klemsysteem kunt u dit type hor op ieder gewenst moment monteren of verwijderen, bijna net zo snel als uw raam open en dicht gaat. Er zijn diverse kleuropties, en net als alle andere horren van Creon wordt iedere hor op maat gemaakt voor uw kozijn. Daardoor krijgt u een naadloze aansluiting die ieder insect buitenhoudt, zelfs de kleinste friemelaartjes.

Klemhorren

Een klemhor is qua functie vergelijkbaar met een inzethor. De bevestiging geschiedt echter met klemmetjes, waardoor een klemhor bij uitstek geschikt is voor ramen met een aluminium kozijn.

Rolhorren

Een rolhor is misschien wel de meest veelzijdige soort hor. U kunt rolhorren aanbrengen op vrijwel ieder soort raam, omdat de montage zowel op als in het kozijn kan gebeuren. Daarom zijn rolhorren ook geschikt voor bijvoorbeeld dakramen.

Plissé hordeuren

Een plissé hordeur is niet zomaar functioneel, maar ook decoratief. Het is dan ook een permanente hor, en één van de meest populaire keuzes voor mensen die ook deuropeningen insectvrij willen houden. Bij Creon zijn er uitgebreide mogelijkheden om deze hor naar uw wens aan te passen, waardoor plissé hordeuren bij tal van exterieurs passen.

Een op maat gemaakte hor bij Creon bestellen

Iedere hor die u bij Creon bestelt, wordt naar uw specificaties op maat gemaakt. Daardoor krijgt u altijd een goede aansluiting. Ook kunt u zo kiezen voor diverse kleuren en designs. Creon horren kunt u eenvoudig zelf monteren met behulp van de uitgebreide montagehandleiding die u bijgeleverd krijgt. U hoeft op die manier niet extra te betalen voor aanvullende diensten, en omdat u zelf online kunt zien hoeveel de hor kost, zijn er geen verrassingen rondom offertes. Zo maakt Creon altijd de belofte waar: uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

Reageer op dit artikel