partner nieuws

U-elementen ideaal voor in de tuin

bouwbreed

U-elementen zijn ideaal voor in de tuin U-elementen zijn betonnen elementen in de vorm van een U die uitstekend geschikt zijn voor de inrichting van je tuin. U-elementen bij Betondingen.nl zijn er in twee verschillende kleuren, grijs en antraciet en in 3 verschillende maten, wat de functionaliteit enorm vergroot. U-element als plantenbak Aan het inrichten […]

U-elementen ideaal voor in de tuin

U-elementen zijn ideaal voor in de tuin
U-elementen zijn betonnen elementen in de vorm van een U die uitstekend geschikt zijn voor de inrichting van je tuin. U-elementen bij Betondingen.nl zijn er in twee verschillende kleuren, grijs en antraciet en in 3 verschillende maten, wat de functionaliteit enorm vergroot.

U-element als plantenbak
Aan het inrichten van je tuin kan een stevig prijskaartje hangen. Een paar mooie grote potten voor bijvoorbeeld siergras kosten je vaak meer dan je had gepland. Van U-elementen maak je schitterende plantenbakken, goedkoop, strak en helemaal van deze tijd. Betonbakken zijn niet alleen mooi als plantenbak. Struikel je elke avond over schepjes, emmertjes of gietertjes? Een betonbak is een perfecte speelgoedbak. En verzamelen je kleintjes steeds meer tuingereedschap? Met extra U-elementen is dat snel opgelost.

Tuinbanken van U-elementen
U-elementen zijn ook uitstekend geschikt voor het maken van banken en tafels. Tuinmeubilair gemaakt van ander materiaal gaat na verloop van tijd stuk of gaat rotten. Zo niet een tuinbank van beton. Houd je van een strakke tuininrichting? Maak de bank af met mooie witte of zwarte kussen. Ben je meer een bohemien type? Ook dan passen deze betonnen tuinbanken in je exterieur. Verf ze met betonverf in verschillende kleuren en met fel gekleurde kussentjes in verschillende printjes waan je jezelf op Ibiza.

Praktische houtopslag van gestapelde U-elementen
De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van onze woonkamer. Steeds vaker zitten we ook met mindere temperaturen in de tuin, gezellig op het terras rond de tuinhaard. Diep weggekropen onder een plaid genieten we van een glaasje wijn. Maar hoe bewaar je op een mooie manier je openhaardhout? Stapel zoveel U-elementen als je nodig hebt en je hebt een mooie, zeer praktische houtopslag.

U-elementen – verplaatsbaar voor verschillende gelegenheden
De elementen zijn makkelijk verplaatsbaar wat ze uitstekend geschikt maakt voor verschillende gelegenheden. Maak van losse elementen een gezellige kring voor het kinderfeestje van je dochter. Gebruik de elementen later voor het maken van lange banken voor de buurt barbecue. Maak tafels door twee U-elementen op elkaar te stapelen, zo heb je genoeg ruimte voor alle sausjes en salades.

Reageer op dit artikel