nieuws

Vorm terug naar stad waar het allemaal begon: Rotterdam

bouwbreed Premium 1512

Vorm terug naar stad waar het allemaal begon: Rotterdam

Vorm gaat weer terug naar de stad waar de projectontwikkelaar honderd jaar geleden zijn oorsprong vond: Rotterdam. Het bedrijf verhuist zijn hoofdkantoor van Papendrecht naar het monumentale pand ‘De Nieuwe Maaskant’ in de Schiehaven van de Zuid-Hollandse stad.

“Rotterdam is dynamisch en altijd in beweging, een wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Onze duurzame locatie wordt het visitekaartje van Vorm”, zegt directeur Daan van der Vorm enthousiast.

Kantoor in Papendrecht te klein

Al sinds de jaren ‘60 is het hoofdkantoor van de projectontwikkelaar gevestigd in Papendrecht. Door de groei die de organisatie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt wordt het kantoor echter te klein. Uitbreiding op de huidige locatie bleek niet mogelijk waarna is besloten een passende locatie of gebouw in Rotterdam te zoeken.

‘We zijn een echt Rotterdams bedrijf’

Er zijn veel opties in beeld geweest ‘totdat het monumentale kantoorgebouw ‘De Nieuwe Maaskant’ beschikbaar kwam, iets wat echt bij ons past’, zegt Daan van der Vorm. “We zijn een echt Rotterdams bedrijf en kiezen er heel bewust voor om in Rotterdam te huisvesten.”

Naar verwachting vindt de verhuizing plaats in het vierde kwartaal van 2019, nadat de nieuwe locatie door Vorm is getransformeerd naar een ‘duurzaam pand’.

 

Reageer op dit artikel