nieuws

Platschorre bij NVTBopvolger Van Egerschot

bouwbreed Premium

Rinus Platschorre volgt Gerard van Egerschot op als voorzitter van het Nederlands Verbond Toelevering Bouw. De in 1988 opgerichte koepel van de toeleverende industrie en handel ziet zich als vertegenwoordiger van een branche met 1900 bedrijven die gezamenlijk zorgen voor een omzet van 20 miljard euro. Platschorre is al geruime tijd verbonden aan de NVTB […]

Rinus Platschorre volgt Gerard van Egerschot op als voorzitter van het Nederlands Verbond Toelevering Bouw. De in 1988 opgerichte koepel van de toeleverende industrie en handel ziet zich als vertegenwoordiger van een branche met 1900 bedrijven die gezamenlijk zorgen voor een omzet van 20 miljard euro.
Platschorre is al geruime tijd verbonden aan de NVTB en richtte na de bouwfraudeaffaire binnen de organisatie de Raad van Advies op. De bestuurder was topman van bedrijven als cementproducent ENCI en aannemer TBI.

Reageer op dit artikel