nieuws

Router Siemens helpt energie besparen

bouwbreed

den haag – Siemens breidt het Instabus-programma uit met de IP-router N146. De router is bedoeld voor de automatisering van gebouwen, bijvoorbeeld om energie te besparen. De benodigde informatie wordt dan via internet of intranet overgedragen volgens het standaard IP-protocol. De module vormt de combinatie van een lijnkoppeling met een snelle seriële interface. De N146 […]

den haag – Siemens breidt het Instabus-programma uit met de IP-router N146. De router is bedoeld voor de automatisering van gebouwen, bijvoorbeeld om energie te besparen. De benodigde informatie wordt dan via internet of intranet overgedragen volgens het standaard IP-protocol. De module vormt de combinatie van een lijnkoppeling met een snelle seriële interface. De N146 geeft vanuit internet of intranet toegang tot een EIB-configuratie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels