nieuws

Installateurs bezoeken vaker een vakbeurs

bouwbreed Premium

rotterdam – Installateurs bezoeken vaker een vakbeurs dan enkele jaren geleden. Gezien alle digitale informatiemogelijkheden een verrassende constatering, menen de onderzoekers van USP Marketing Consultancy. USP deed onderzoek onder bezoekers van de eerder dit jaar gehouden vakbeurs VSK. Gemiddeld bezocht driekwart van de directieleden in deze branche deze echte installatievakbeurs, een groei van 10 procent. […]

rotterdam – Installateurs bezoeken vaker een vakbeurs dan enkele jaren geleden. Gezien alle digitale informatiemogelijkheden een verrassende constatering, menen de onderzoekers van USP Marketing Consultancy.

USP deed onderzoek onder bezoekers van de eerder dit jaar gehouden vakbeurs VSK. Gemiddeld bezocht driekwart van de directieleden in deze branche deze echte installatievakbeurs, een groei van 10 procent.

Een van de oorzaken voor de stijging is de afgenomen werkdruk in de sector, waardoor er minder reden is de beurs niet te bezoeken. Dat sluit aan op de trend beursbezoek te zien als een dag uit. Het merendeel van de bezoekers zoekt mogelijk nieuwe leveranciers.

Reageer op dit artikel