nieuws

Eerste deel knooppunt Princeville gereed

bouwbreed

breda – De eerste helft van het nieuwe verkeersknooppunt Princeville (bij Breda) is klaar. Woensdag zijn twee fly-overs over de A16 opengegaan. De fly-overs verbinden de A58 met de A16 richting het noorden en zuiden. Ook komend weekeinde staat er een grote operatie op stapel. Dan gaat een deel van de A16 tijdelijk dicht om […]

breda – De eerste helft van het nieuwe verkeersknooppunt Princeville (bij Breda) is klaar. Woensdag zijn twee fly-overs over de A16 opengegaan. De fly-overs verbinden de A58 met de A16 richting het noorden en zuiden. Ook komend weekeinde staat er een grote operatie op stapel. Dan gaat een deel van de A16 tijdelijk dicht om een nieuw stuk A16 tussen Princeville en Effen in gebruik te kunnen nemen. Princeville is door de beruchte stoplichten jarenlang een knelpunt geweest in de aansluiting van de N58 op de A16. Met de aanleg van de hsl en de verbreding van de A16 wordt Princeville omgebouwd tot een volledig knooppunt.

Reageer op dit artikel