nieuws

Filter gevat in milieu-vriendelijk karton

bouwbreed

Airopac Green is een nieuw filter voor ventilatie-apparatuur uit Zweden. Het kenmerkt zich door een van kringloopvezels vervaardigd, kartonnen raamwerk.

Voor transport wordt het filter verpakt in een textielen lap. Na verwijdering is deze lap te verbranden zonder schadelijke gevolgen voor het milieu. Het filter is klein van afmetingen en dus geschikt voor ruimten met geringe afmetingen, zowel in woningen als in industriele complexen. Het kartonnen raam en het filter zijn bestand tegen vocht.

De installateur hoeft slechts het afdekkarton aan de voorkant van het filter te trekken. Daarna is het filter eenvoudig in het bijgeleverde verzinkt stalen frame te duwen. Het filter wordt geleverd door Camfil BV te Ede.

Reageer op dit artikel