nieuws

Import ‘donkerstralers’

bouwbreed

Het Limburgse bedrijf Kusters Technische Handelsmij BV te Venlo heeft het exclusieve importeursrecht voor Nederland verworven voor de verkoop van de Britse ‘donkerstralers’. Deze Ambi-Rad-donkerstralers besparen volgens de Engelse fabrikant 20 tot 60% op brandstofkosten.

Dat is voornamelijk te danken aan een geavanceerde brandertechniek en een efficient gebruik van de stralingswarmte, die met de infraroodstraler wordt verkregen. Stralingsenergie warmt namelijk de lucht niet op, maar verwarmt het ontvangende oppervlak of de mens rechtstreeks. Door het toepassen van de nieuwste technieken is ook de uitstoot van de NOx (stikstofoxyden) en CO(koolmonoxyde) tot een minimum beperkt. Het produkt voldoet aan de Europese standaard.

Reageer op dit artikel