artikel

Breekhamer

bouwbreed 162

Hoge slagkracht en laag gewicht: dat zijn de belangrijkste kenmerken van de H41MB2WSZ, de nieuwste breekhamer van Hikoki.

Breekhamer

Handig voor sloopwerkzaam­heden in huis en tuin of het afbikken van tegeltjes in de badkamer. Het apparaat weegt iets meer dan vijf kilo en is voorzien van een shock absorberend mechanisme en een comfortabele zijhandgreep. De hakhamer – met een vermogen van 930 Watt – heeft een variabel instelbare beitelstand, met in totaal twaalf verschillende standen. De koolborstelloze motor bevat een dubbele behuizing door één kunststof laag en aan de buitenkant een robuuste, aluminium gegoten behuizing. Dit maakt de behuizing onbuigzaam, bovendien gaat de motor langer mee. De hakhamer is uitgerust met een compacte en efficiënte omvormerschakeling. Zo werkt de hak­hamer met een motorgenerator die geen ingebouwde omvormer bevat.

Reageer op dit artikel