De Stadhouders

Drie Haagse woontorens met een ramingsom van 40 miljoen euro
Delen:

Bouwbericht

Bouwen 262 koop- en huurappartementen en een halfverdiepte parkeergarage aan het Verhulstplein / Stadhoudersplantsoen / President Kennedylaan. Project 'De Stadhouders'. Appartementen zijn verdeeld over 3 woontorens. Fase 1, Stadhouder Frederik omvat 49 vrije sector huurappartementen / 42 koopappartementen. Fase 2, Stadhouder Hendrik Casimir omvat 88 appartementen. Fase 3, Stadhouder Maurits omvat 81 appartementen. De sloop is uitgevoerd door Jan Knijnenburg.
'S-GRAVENHAGE | Opgeleverd | € 10.000.000 - € 50.000.000
Bouwberichten logo

De drie woontorens van appartementencomplex De Stadhouders aan de Haagse Frederik Hendriklaan huisvesten 191 luxe huur- en koopappartementen met op de bovenste verdiepingen penthouses. Het complex is gebouwd door Waal Bouw en ontworpen door Vorm Ontwikkeling.

De drie woontorens zijn elk vernoemd naar een bekende Nederlandse stadhouder: Frederik Hendrik, Maurits en Casimir. Met vijftien verdiepingen is Frederik Hendrik het hoogste gebouw van de drie. De appartementen variëren in oppervlakte van 43 tot 108 vierkante meter.

Luxe is het sleutelwoord. Wijlen Jan des Bouvrie ontwierp het interieur. De meeste appartementen beschikken over ten minste twee ruim bemeten slaapkamers en zijn uitgerust met twee badkamers, een luxe keuken en inbouwapparatuur.

Projecten50: 27

Locatie: Den Haag
Soort gebouw: Appartementencomplex
Opdrachtgever: Vorm Ontwikkeling
Bouwer: Waal Bouw
Ramingsom: 40 miljoen
Vloeroppervlakte: 35.000 m²