nieuws

Aannemer bouwdrama Brielle failliet

woningbouw 6140

Aannemer bouwdrama Brielle failliet

EPS Bouw, de aannemer van het bouwdrama in Brielle waar de eps-korrels uit het stopcontact kwamen, is failliet. Dat heeft de rechtbank van Oost-Brabant vandaag bepaald.

Bouwbedrijf EPS raakte dit jaar in opspraak na problemen bij een project in Brielle. Het begon bij een oplettende koper die bij een vooroplevering ontdekte dat er bolletjes uit een stopcontact kwamen. Het was het begin van een impasse. De woningen, die in zeventien weken klaar zouden zijn, kwamen leeg te staan. Bouwactiviteiten werden gestaakt.

Vandaag is het doek gevallen voor het bedrijf uit Venray. Mr R.A.M.L. van Oeijen is aangesteld als curator. Eerder ontdekten bewoners ook al dat de bouwer onder verschillende namen opereert zoals EPS Bouw NL, EPS Woningbouw en BouwCare.

Lees hier het hele verhaal over het Bouwdrama in Brielle

Reageer op dit artikel