nieuws

Roosdom Tijhuis zet virtual reality in bij verkoop woningen

woningbouw 2625

Roosdom Tijhuis zet virtual reality in bij verkoop woningen
roosdom tijhuis

Een kijkje nemen in je nieuwe woning kan nu al voordat de eerste steen is gelegd. Klanten van aannemer Roosdom Tijhuis kunnen vanaf vandaag met een virtuele bril op het hoofd meerwerkopties bekijken.

Geassisteerd door een kopersbegeleider nemen kopers op een beeldscherm diverse ruw- en afbouwopties door met hun adviseur. Naar aanleiding van een virtuele rondleiding is het mogelijk om voorafgaand aan de koop digitaal aanpassingen uit te voeren. Als tijdens de VR-wandeling door het toekomstige huis de woonkamer te krap blijkt, kan die nog snel worden verlengd. Met de VR-bril is ook snel te zien of een dakkapel wenselijk is of een grotere keuken.

De virtuele tour is volgens de Rijssense aannemer een perfect middel om alle opties in beeld te brengen. “En om die te beleven”, aldus kopersbegeleider Iwan Velthuis. “Daarmee kunnen we kopers op een uitgebreide manier bedienen en voorkomen we verrassingen bij de oplevering van de woning.”

Reageer op dit artikel