nieuws

Stebru en Altera realiseren 450 woningen in Katendrecht

woningbouw 161

Stebru en Altera realiseren 450 woningen in Katendrecht

Stebru Transformatie heeft met Altera Vastgoed een overeenkomst gesloten voor het project De Groene Kaap. Het behelst de ontwikkeling, realisatie en afname van ruim 450 huur- en koopwoningen op Katendrecht in Rotterdam.

Het nieuwbouwproject, ontworpen door Bureau Massa, bestaat uit vier havengebouwen met in totaal vijf woontorens. Hoven, loopbruggen en daktuinen verbinden de woonblokken met elkaar. Op de begane grond is plaats voor commerciële- en zorggerelateerde functies. Naast appartementen bestaat een groot gedeelte uit grondgebonden eengezinswoningen.

De bouw start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017.

Stebru sloot eerder al overeenkomsten met Altera voor het ontwikkelingsproject Metropool (Rotterdam centrum) en de Tourmalijn in Ridderkerk.

Reageer op dit artikel