nieuws

Woningmarkt van de toekomst

woningbouw Premium

Woningmarkt van de toekomst

Trekt de woningmarkt weer aan? Als we de experts mogen geloven wel. De afgelopen maanden berichtten we in Cobouw voornamelijk positief over de woningmarkt, naar aanleiding van cijfers van het CBS en het EIB. Van een bouwgolf in Zuid-Holland, de woningnood in Noord-Holland, het groeiende aandeel zelfbouw- en CPO-projecten in Rotterdam tot de transformatie van kantoren tot woningen in Den Haag.

Tegelijkertijd zijn de woonwensen sterk aan het veranderen onder invloed van vergrijzing, digitalisering, mondigheid van de klant, flexibilisering van de arbeidsmarkt en de trek naar de grote steden. Dat vraagt om nieuwe concepten en innovatieve ontwikkel- en bouwmethoden. Cobouw wil in de komende woningmarktbijlage een beeld schetsen van dit veranderende landschap en de kansen die dit biedt voor aannemers, installateurs, architecten en toeleveranciers. Daarom horen we graag de verhalen uit de markt, uw verhaal. 

Wilt u meewerken aan een informatief overzicht van ontwikkelingen in de woningbouw en zich presenteren aan alle belangrijke beslissers in de bouw? Deel dan uw verhaal via Cobouw Woningbouw.  

Reageer op dit artikel