nieuws

Minicursus ‘Breeam-NL voor Dummies’ op Ecobouw

woningbouw

Minicursus ‘Breeam-NL voor Dummies’ op Ecobouw

Ingenieur Paul Zonneveld en vastgoedspecialist Edwin van Eeckhoven geven elke Ecobouw-dag om 16.00 uur de minicursus ‘Breeam-NL voor Dummies’.

Wie niet weet wat het certificaat precies inhoudt en of hij ‘Breeam-specialist’ wil worden, kan op het CentreCourt terecht voor advies van de twee experts. Paul Zonneveld neemt de honeurs waar op de eerste twee dagen. Edwin van Eeckhoven doet dat op 19 september, de laatste dag van Ecobouw.

Zonneveld heeft als Breeam Assessor achttien certificaten toegekend en 25 assessments in uitvoering. Het gaat daarbij om uiteenlopende projecten. Zonneveld werd als directeur van een kleine woningstichting als eerste Nederlandse corporatie lid van FSC Nederland, hanteerde prestatiecontracten voor het onderhoud, paste zonneboilers toe op sociale woningbouw en bood houtskeletbouw woningen aan in de verhuur. Hij behoort bij de eerste lichting assessoren die door de DGBC zijn opgeleid. Zijn bedrijf Duurzaamheidscoach heeft een licentie van de BRE en de DGBC. Zelf is hij gecertificeerd voor de schema’s Nieuwbouw, Datacenters, In Use en International.

Directeur Edwin van Eeckhoven van C2N Bouwmanagement heeft veel ervaring met duurzaamheid in de vastgoedsector. Hij is gespecialiseerd in Breeam en vanuit zijn werkervaring doorgegroeid naar duurzaamheidsadviseur. In 2004 is hij C2N gestart dat zich sinds 2007 volledig richt op duurzaamheid. Het bureau heeft de ambitie om de vastgoedsector structureel te verduurzamen. Edwin bezit diverse Breeam- licenties en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een Breeam label voor bestaand logistiek en industrieel vastgoed.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels