nieuws

‘Bouw zit voorlopig nog diep in de ellende’

woningbouw

Topman Job Dura van Dura Vermeer heeft zich geërgerd aan de “kleine zwaluw” die collega-bestuursvoorzitters zien als het gaat om de woningmarkt.

“De bouw zit voorlopig nog diep in de ellende”, zegt hij in het Financieele Dagblad (FD). Dura ziet geen herstel van de bouwsector voor 2015. Eerder toonden de bestuursvoorzitters van beursgenoteerde bouwers BAM en Heijmans zich wel voorzichtig positief. Beide topmannen zagen een eerste “kleine zwaluw”. Dura ziet die positieve signalen niet. “We zullen nog talloze collega’s verliezen door reorganisaties die de bouw dit en volgend jaar nog zullen doormaken.”

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels