nieuws

BAM noteert voor 110 miljoen Duitse orders

woningbouw Premium

BAM noteert voor 110 miljoen Duitse orders

BAM heeft in Duitsland voor 110 miljoen euro opdrachten binnengehaald. In de Berlijnse wijk Friedrichshain realiseert de bouwer het veelhoekige woon- en winkelcomplex Polygon Garden.

Het project omvat 132 appartementen, verdeeld over zeven woonlagen en zes winkeleenheden. Voor de gemeente Frankfurt bouwt BAM een nieuw kantoor voor de dienst Openbare Werken. Het gebouw met een vloeroppervlak van 28.000 vierkante meter zal zeshonderd medewerkers herbergen.

In de Zuidduitse Rijnstad Rastatt realiseert BAM voor vastgoedbedrijf Charterhaus winkelcentrum Schlossgalerie. Van de winkelruimte is al 85 procent verhuurd. BAM Sports – een dochterbedrijf van BAM Deutschland – begint na de jaarwisseling met de bouw van een voetbalstadion met een capaciteit van 15.000 toeschouwers in Regensburg.

Reageer op dit artikel