nieuws

Youngster van DRT is goed voor utiliteit

woningbouw Premium

De Youngster van DRT Gietvloeren ziet er volgens de leverancier uit Oss uit als een gietvloer. De kunststof vloer mist evenwel de absolute strakheid van een gietvloer. Het oppervlak heeft in de woorden van de vloerenmaker een lichte cellulitisstructuur. De Youngster is een harde en dunne vloer uit epoxy met een coating uit polyurethaan. De […]

De Youngster van DRT Gietvloeren ziet er volgens de leverancier uit Oss uit als een gietvloer. De kunststof vloer mist evenwel de absolute strakheid van een gietvloer. Het oppervlak heeft in de woorden van de vloerenmaker een lichte cellulitisstructuur. De Youngster is een harde en dunne vloer uit epoxy met een coating uit polyurethaan. De coating weert ultraviolet licht zodat de vloer niet verkleurt. Het is ook de coating die de uiteindelijke kleur bepaalt. Het resultaat kan enigszins afwijken van de desbetreffend eRAL-kleur. DRT adviseert de vloer voor onder meer de renovatie van oudere woningen. Het materiaal kan zonder voorbereidend sloopwerk direct op een tegelvloer worden aangebracht. De ondergrond moet dan wel vlak genoeg zijn en geen licht doorlaten. De vloer heeft volgens het bedrijf ook voldoende stevigheid voor gebruik in de (kleine) utiliteit.

Reageer op dit artikel