nieuws

Heijmans renoveert woningen L’Escaut

woningbouw

Heijmans renoveert woningen L’Escaut

Heijmans gaat voor woningbouwcorporatie L’Escaut Woonservice zo’n honderd woningen in de Vlissingse wijk Bossenburg renoveren.

De opdracht is in eerste instantie gegeven voor 42 woningen met een uitloop naar nog eens zestig woningen. De contractwaarde is circa 1 miljoen euro. Het bouwbedrijf uit Rosmalen neemt niet alleen het technische en uitvoeringsdeel van dit project op zich, maar verzorgt ook de contacten met de bewoners. Hun voorkeuren worden geïnventariseerd en Heijmans onderhoudt ook voor en tijdens de werkzaamheden met hen de contacten. Bij het inplannen van de werkzaamheden wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met wat de bewoners willen.

De start van het werk staat gepland voor juni dit jaar. In maart 2014 worden de laatste gerenoveerde woningen opgeleverd.

Reageer op dit artikel