nieuws

Jury Houtprijs kritisch op detaillering

woningbouw Premium

Jury Houtprijs kritisch op detaillering

De vormgeving, juiste toepassing en vooral ook de detaillering van hout zijn belangrijke criteria bij de beoordeling van de inzendingen voor de Houtprijs 2012.

De inschrijving voor deze tweejaarlijkse prijs staat open tot 1 mei. De projecten moeten in Nederland gerealiseerd zijn tussen 1 maart 2010 en 1 maart 2012. Er zijn twee categorieën: de Houtarchitectuurprijs en de Houtinnovatieprijs. De Houtarchitectuurprijs kent nog weer een onderverdeling in utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie/restauratie en overige. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens de Nationale Houtdag op 28 november.

Kijk voor meer informatie en inschrijfformulieren op de site van Centrum Hout

Reageer op dit artikel