nieuws

Leerpark krijgt vorm

woningbouw Premium

Den BoschMedewerkers van Heijmans storten beton voor de eerste woningen van het project Leerpark in Dordrecht. Inbo ontwierp de 123 appartementen, 174 parkeerplaatsen en 2400 vierkante meter zakelijke ruimte van het plan. Wooncorporatie Woonbron uit Dordrecht is de opdrachtgever voor het project van ruim 22 miljoen euro. Van de appartementen zijn er 69 bestemd voor […]

Den BoschMedewerkers van Heijmans storten beton voor de eerste woningen van het project Leerpark in Dordrecht. Inbo ontwierp de 123 appartementen, 174 parkeerplaatsen en 2400 vierkante meter zakelijke ruimte van het plan. Wooncorporatie Woonbron uit Dordrecht is de opdrachtgever voor het project van ruim 22 miljoen euro. Van de appartementen zijn er 69 bestemd voor de verkoop. Deze woningen beslaan een kleine 85 vierkante meter, verdeeld over drie kamers. De huurappartementen zijn ongeveer 65 vierkante meter groot. Alle appartementen worden in een carré op de parkeergarage gebouwd. De oplevering van de woningen is voorzien voor het najaar van 2012. Bedrijven, de gemeente Dordrecht en ROC Da Vinci College nemen de zakelijke ruimte in gebruik. Leerlingen komen zo volgens het plan in contact met ondernemingen.

Foto: Ton Borsboom; tekst: Jean Quist

Reageer op dit artikel