artikel

Actieteams aan de slag met agenda voor de bouw

woningbouw Premium

Actieteams aan de slag met agenda voor de bouw

Het Bouwteam van oud-minister Spies krijgt een vervolg. Komend jaar gaan zeventien actieteams aan de slag met aanbevelingen die de sector sterker uit de crisis moeten helpen.

Hiertoe is maandagmiddag de Actieagenda Bouw gelanceerd. Voor vier acties is nog geen trekker gevonden. Het gaat om de acties “wonen, zorg, pensioenen”, “regionale kantorenprogrammering”, “financiering” en “innovatie.”

“Voor sommige posten is het lastig om goede mensen te vinden”, verklaart Joop van Oosten, oud-voorzitter van het inmiddels opgedoekte Bouwteam. Van Oosten, oud-topman van BAM, blijft aan de Actieagenda Bouw verbonden. Samen met topambtenaar Bert van Delden (zat ook in het Bouwteam) en Hans de Jonge, directievoorzitter Brink Groep, vormt hij het kernteam dat eens in de zes weken bij elkaar komt om de vorderingen van de actieagenda te bespreken.

Lees meer over de Actieagenda Bouw en de daaraan verbonden actieteams

Reageer op dit artikel