nieuws

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: bedrijfsverzamelgebouwen

utiliteitsbouw 785

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: bedrijfsverzamelgebouwen

Dit keer in de serie opmerkelijke projecten uit Bouwberichten: vijf bedrijfsverzamelgebouwen

  1. The Joan in Amsterdam (foto boven)

Bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw / met horeca aan de Joan Muyskenweg 28-32. Project ‘The Joan’. Duurzaam project vanwege BREEAM Excellent certificering. Het gebouw wordt transparant met grote atria en houten dwarsverbanden die de gevel sieren. Op het dak komen kassen.

  1. Poort van Breukelen in Breukelen

Poort van Breukelen

Bouwen van het bedrijfsverzamelgebouw (casco) ‘Poort van Breukelen’ met 15 units aan de Amerlandseweg 1-24. Duurzaam project vanwege zonnepanelen. Onderhoudsvrije materialen worden gebruikt en het complex is optimaal geïsoleerd.

  1. Businesspark Drunen in Drunen

Businesspark Drunen

Bouwen van het bedrijfsgebouw waarin 18 bedrijfsunits / 11 opslagunits aan de Alcoalaan op het ‘Businesspark Drunen’. De units zijn beschikbaar voor verhuur en/of verkoop en variëren in oppervlakte van 36 tot 192 m2.

  1. Havikshorst I en II in Heiloo

Havikshorst Heiloo

Bouwen van twee bedrijfsverzamelgebouwen op een kavel van 5.000 m² met 28 multifunctionele units aan De Droogmakerij 42a. Project ‘Havikshorst I en II’. De Units staan vanaf november 2018 in de verkoop.

  1. Project12 in Zoetermeer

Project 12 Zoetermeer

Bouwen van het bedrijfsverzamelgebouw met 12 bedrijfsunits (143 – 206 m2) aan de Willem Dreeslaan in Oosterheem. Plan: ‘Project12’. Verkoop start 21 januari 2019. Start bouw is afhankelijk van de verkoop. Pas als er 70% verkocht zijn zullen ze starten met de bouw.

Lees over meer bedrijfsverzamelgebouwen

Lees over meer bedrijfsverzamelgebouwen

 

Reageer op dit artikel