nieuws

Opmerkelijke bouwprojecten: vijf politiebureaus

utiliteitsbouw 876

In de serie vijf opmerkelijke bouwprojecten uit Bouwberichten dit keer vijf politiebureaus

Opmerkelijke bouwprojecten: vijf politiebureaus
  1. Politiepost Hellevoetsluis:

Verbouwen van het RBT(Robuust Basis Team) Hellevoetsluis aan het Bruggehoofd 11. De opdracht omvat het gebouw inclusief buitenruimte / nutsvoorzieningen en parkeervoorziening. Europese aanbesteding. Procedure: niet-openbaar. Termijn voor ontvangst van inschrijvingen 4 februari 2019 tijd: 12.00 uur.

  1. Meldkamer Apeldoorn

Politiebureau Apeldoorn

Bouwen van de Meldkamer Oost Nederland aan de Europaweg. Tussen het politiebureau en de Rabobank.

  1. Politiebureau Amsterdam

Bouwen van het kantoorpand t.b.v. RBT (Robuust BasisTeam) Oost-Zeeburg aan de Marie Baronlaan op het Zeeburgereiland (EPC=0). Het gebouw krijgt de volgende functies; kantoorruimtes / publiekszone / arrestantengebied / kleedruimten met wasgelegenheid en opslag. Aanleggen van een parkeerterrein met 26 voertuigplaatsen / 75 stallingsplekken voor fietsen en 14 plekken voor motoren en scooters met oplaadvoorzieningen onder afdak en opslag.

  1. Politiekantoor Bergen op Zoom

Politiebureau Bergen op Zoom

Bouwen van een Gemeenschappelijke Meldkamer (GMK) voor Zeeland en Midden- en West-Brabant / politiekantoor op voormalige rangeerterrein bij het station aan de Zuid-Oostsingel / Emplacement 2. Het betreft een voormalige Europese aanbesteding met ref.nr. A100023. Procedure: niet-openbaar.

  1. Politiebureau Uden

Politiebureau Uden

Bouwen van een politiebureau met buitenruimte / nutsvoorzieningen en parkeervoorzieningen bestaande uit parkeerplaatsen voor motorvoertuigen en een stalling met oplaadvoorzieningen en opslag voor het RBT (Robuust Basis Team) aan de Hockeyweg 1. Eerder waren er plannen voor de bouw van het politiebureau en de brandweerkazerne gelijk uit te voeren. Omdat het PVE voor de brandweerkazerne nog niet bekend is wordt deze apart aanbesteed.

Lees meer over politiebureaus

Lees meer over politiebureaus

 

Reageer op dit artikel