nieuws

Opmerkelijke bouwprojecten: hotels

utiliteitsbouw 1014

Uit de database van Cobouw Bouwberichten dit keer vijf opmerkelijke hotelprojecten met een minimale raming van 10 miljoen euro.

Opmerkelijke bouwprojecten: hotels

1.Hotel te Amsterdam 

Bouwen van het 4-sterren Inntel hotel met 400 kamers/vergaderzalen/wellnessruimte / zwembad/sauna/restaurant aan de VOC-kade/Dijksgracht. Project ‘Oostenburgereiland – hotel’. (foto boven)

2.Hotel te Delft

Hotel Delft

Bouwen van een hotel met 350 hotelkamers/gym/bar-restaurant/bibliotheek/gaming en lounge ruimtes/studielokalen/vergaderkamers en ruimtes voor co-working/ondergronds parkeren en fietsenstalling aan de Van Leeuwenhoekpark. Project ‘The Student Hotel’ onderdeel van project ‘Nieuw Delft’. BREEAM Outstanding-project.

3.Hotel te Cadzand

Hotel Cadzand

Uitbreiden van het Strandhotel met hotelkamers en wellness voorzieningen en nieuwbouw van een commerciële ruimte/62 koopappartementen, de Strandresidentie /ondergrondse parkeergarage voor 221 auto’s aan de Boulevard de Wielingen 49. Van der Poel doet cascobouw. Sprangers doet afbouw. Van Hattum en Blankevoort bouwt de parkeergarage.

4.Hotel te Sittard

Hotel Sittard

Verbouwen van het Bisschoppelijk College tot een Grand Hotel met 91 kamers. En het bouwen, na sloop van de parkeergarage De Wieër, van 27 appartementen en twee penthouses en een restaurant en congresruimte aan de Parklaan. Project ‘De Wieër’. De sloop van de parkeergarage zal medio januari 2019 aanvangen. De bouw start opvolgend, naar verwachting is dat in april 2019. De werken worden gelijktijdig opgeleverd, volgens huidige planning in medio 2020.

5.Hotel-evenementen-complex te Ermelo

Bouwen van een hotel en een grote evenementenhal in recreatiegebied Strand Horst. Mogelijk wordt het hotel 40 tot 60 m hoog. Vanaf 20 december ligt het bestemmingsplan ter inzage. Dit bestemmingsplan moet ook de bouw van lodges bij Telstar Surf/vakantieappartementen boven Bellini’s en Wok Inn/drijvende vakantiewoningen in de jachthaven en uitbreiding van Fundustry Events mogelijk maken. De gemeente wil nu vaart maken met de planontwikkeling.

Lees meer over hotelprojecten

Lees meer over hotelprojecten

 

Reageer op dit artikel