nieuws

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: klinieken en andere medische centra

utiliteitsbouw 1198

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: klinieken en andere medische centra

Dit keer vijf nieuwe opmerkelijke projecten uit Bouwberichten.nl op het gebied van klinieken en specialistische centra.

  1. Zorgkliniek Antes in Poortugaal

Bouwen van een zorgkliniek t.b.v. ‘Antes’ (foto boven) met 144 wooneenheden verdeeld over woongroepen/begane grond met algemene ruimten/onderwijsruimten voor instituut Albeda aan de Albrandswaardsedijk 74/r. Onderdeel van de vernieuwing van de gebouwenvoorraad van Antes.

Project ‘Medische Specialistische Ouderenzorg’ in Heerenveen

2. Medisch Expertisecentrum in Heerenveen

Bouwen van het medisch centrum ‘Medische Specialistische Ouderenzorg’ bij ziekenhuis Tjongerschans aan de Thialfweg 44. In het expertise komen de geriatrische revalidatieafdeling van Meriant (Zorggroep Alliade) en de klinische geriatrie-afdeling van ziekenhuis Tjongerschans.

Project van Bergman Clinics in Rijswijk

3. Focuskliniek te Rijswijk

Bouwen, na sloop van het huidige pand, van Bergman Clinics met 45 eenpersoonskamers/20 polikamers/4 operatiekamers/restaurant/100 parkeerplaatsen aan de Braillelaan. Dit gebouw wordt met een loopbrug verbonden met het bestaande gebouw. De aanbesteding voor de aannemer is gaande, deze wordt begin december 2018 bekend gemaakt. De sloop is gestart in november 2018 en wordt uitgevoerd door RJC.

Project oogkliniek Utrecht

4. Oogzorgkliniek te Utrecht

Bouwen van een oogzorg kliniek in opdracht van Eyescan aan de Soestwetering. Duurzaam project vanwege gebruik van zonnepanelen/LED-verlichting.

Orthopedisch Centrum te Zoetermeer

5. Orthopedisch Centrum te Zoetermeer

Bouwen van een orthopedisch centrum met een operatiekamercomplex met 4 OK’s/verpleegafdeling/polikliniek/onderzoeksfaciliteiten naast het LangeLand Ziekenhuis aan de Toneellaan 3.

Lees meer op Bouwberichten.nl

Lees meer op Bouwberichten.nl

Reageer op dit artikel