nieuws

Heijmans pakt installatie-contract Paleis het Loo

utiliteitsbouw Premium 1735

Heijmans pakt installatie-contract Paleis het Loo

Heijmans gaat de werktuigbouwkundige installaties van museum Paleis Het Loo vernieuwen en uitbreiden. Met de opdracht is een bedrag van bijna 10 miljoen euro gemoeid, maakte de bouwer maandag bekend.

De werkzaamheden starten binnenkort en duren tot eind 2020. Paleis het Loo wordt komende jaren grootschalig gerenoveerd en uitgebreid. Heijmans draagt bij de ‘vernieuwbouw’ zorg voor onder andere de ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, verwarmings- en koelinstallaties, terreininstallaties, het sanitair, de fonteininstallaties en een warmte-koude-installatie.

Heijmans werd geselecteerd op basis van de economisch meest voordelige inschrijving. Het beheersen van risico’s op schade aan het monument en het borgen van de planning behoorden onder andere tot de emvi-criteria.

De Rosmalense aannemer is niet onbekend met Paleis het Loo. Al dertien jaar lang draagt Heijmans er zorg voor het technisch onderhoud.

Reageer op dit artikel